Barszcz czerwony
Barszcz czerwony Jak u mamy w smaku i zapachu nawiązuje do tradycyjnych, domowych zup. Starannie dobrana, naturalna receptura jest gwarancją wybornej zupy, którą można doprawić wg własnego uznania.
Sposób przygotowania: zagotować 2 -2,5 l. bulionu warzywnego lub wody, dołożyć 2-3 pokrojone buraki. Wlać zawartość butelki i dobrze wymieszć. Zagotować. Doprawić do smaku
GRAMATURA
470ml
Barszcz biały
Barszcz biały Jak u mamy w smaku i zapachu nawiązuje do tradycyjnych, domowych zup. Starannie dobrana, naturalna receptura jest gwarancją wybornej zupy, którą można doprawić wg własnego uznania.
Sposób przygotowania: zagotować 1,5 - 2 l. bulionu warzywnego lub wody. Wlać zawartość butelki i dobrze wymieszać. Zagotować. Doprawić do smaku. Opcjonalnie dodać pokrojoną białą kiełbasę i ugotowane jajka.
GRAMATURA
470ml
Żurek
Sposób przygotowania: zagotować 1,5 - 2 l. bulionu warzywnego lub wody. Wlać zawartość butelki i dobrze wymieszać. Zagotować. Doprawić do smaku. Najlepiej smakuje z dodatkiem jajka i białej kiełbasy.