*

 

Sos musztardowo-miodowy

 

Składniki
1 łyżka musztardy stołowej Parczew
1 łyżka miodu
2 łyżki soku z cytryny
5 łyżek oliwy  extra vergin
sól do smaku

 

Przygotowanie
Dokładnie wymieszać musztardę, cytrynę i miód. Posolić do smaku. Lekko rozcieńczyć wodą. Mieszając, dodawać olej, aż do powstania gładkiego sosu. Podawać na zimno do mięs.


 

Zapisując się do newslettera wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych przez firmę Wytwórnia Octu i Musztardy w Parczewie Sp. z o.o., z siedzibą w 21-200 Parczew, ul. Tartaczna 1, będącą administratorem tych danych, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych, tekst jednolity Dz. U. z 2002 roku, nr 101 poz. 926 z późn. zm., oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną." Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Każda osoba posiada prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania.