Nasze produkty
-
Ketchup
Ketchup marki Parczew produkowany jest od 1998 roku w wersji łagodnej i pikantnej. W 2008 roku wytwórnia poszerzyła ofertę o łagodny sos pomidorowy dla dzieci o nazwie „Keczuś”. -
Musztarda
Wytwórnia Octu i Musztardy w Parczewie produkuje według niezmienionej od ponad 40 lat receptury musztardę w kilku rodzajach: delikatesową, ostrą, chrzanową, sarepską, stołową, kremską i miodową. Niepowtarzalny smak parczewskiej musztardy został wielokrotnie doceniony przez konsumentów i znawców. -
Ocet
Ocet spirytusowy marki Parczew produkowany jest tylko z odpowiednich surowców pochodzenia roślinnego, w wyniku fermentacji alkoholowej, a następnie octowej. 10-procentowy ocet, poddany filtracji i rozcieńczeniu, nadaje się do spożycia jako konserwant w przetworach owocowo-warzywnych oraz jako dodatek do potraw.